Adresa dhe Kontakti

 


Store 1


Store 2


Store 3


Vendndodhja:Rr. Mine Peza,
midis Grand Coffe
dhe BENETTON
Sheshi Willson, RR. Muhamet Gjollesha, Pallatet Moskat Online Shop www.electronicline.eu
e-mail: info@electronicline.al info@electronicline.al shop@electronicline.eu
Tel: 04 22 35 450 04 56 01 070 +355663336100


Orari:

E Hene - E premte: 9:00 - 20:30 9:00 - 20:30
E shtune : 10:00 - 20:30 10:00 - 20:30
E Diel: Pushim Pushim
Klikoni ketu, per te pare Electronic Line Store 1 ne Google Map