Përkujdesja jonë ndaj jush!


Blerja e një pajisje Apple pranë Electronic Line është vetëm fillimi i një mardhënie përkujdesje ndaj jush.

Ne jemi të autorizuar nga Apple Inc për tu dhënë ju dhe çdo te apasionuari te Apple zgjidhje teknike apo pergjigje per pyetjet tuaja.

Ofrojmë:
Dorëzo iPhone-in e vjetër dhe mer të riun.

Stafi I Electronic Line është i certefikuar nga Apple Inc për mbështetje teknike apo asistencë për pajisjet Apple.

Ne kemi kënaqësine t’ju ofrojmë përdoruesve kurse të personalizuar për përdorimin e pajisjeve Apple pa pagesë.Klikoni ketu per te pare pikat e autorizuara nga Apple ne Shqiperi.

 

 

ELECTRONIC LINE the Best or Nothing!